Förkylning på G igen 😱

Jaha då känner man av halsen igen. Ni vet när de känns som man är sträv eller torr i halsen så har jag just nu och de blir liksom nån konstig hosta av de hela. Är smått irriterad på nått sätt. Kanske är därför jag varit så trött i veckan? 😒 därför har de inte blivit mer än 2 pass denna vecka. Jag som skulle komma igen så starkt tänkte jag. Aja får hoppas detta antingen bryter ut snabbt och går över snabbt eller inte kommer alls så ja kan träna ordentligt snart.

ikväll ska vi ha mys med familjen. Jag har gjort pulledbeef som ligger och puttrar pch har gjort sen halv 9 och nu är klockan snart halv 4 så den kommer vara riktigt mör och fin! Den jag gör är med en galet god sås såhär gör man: först ingredienser :

Nötkött tex bog,biff, fransyska eller vad som helst de kokar ju så länge

500 gr passerade tomater

2 chipotle chili

3 vitlöksklyftor

1/2 dl rödvinsvinäger eller balsamvinäger

1 dl brunfarin socker

salt och peppar

olivolja

Börja med att ta fram en form att ha i ugnen tex en lergryta eller annat har ni en crackpot eller slowcocker så andvänd de! Salta och peppra köttet lägg de sedan i formen. Koka vatten och lägg sedan ner chipotlen där i så den mjukas upp. Ta ur den efter ett par minuter och skär en skåra för att ta ut alla frön. Hacka ner chipotlen och vitlöken smått och lägg i stekpanna med höga kanter alternativt kastrull. Fräs några minuter. Häll på passerade tomater, vinäger, sockret och lite salt. Låt puttra i kanske 5 min. Ta av och mixa ner allt till en jämn sås utan klumpar. Häll över köttet. Stoppa in köttet i ugnen på 110 grader eller lägg i slowcocker och lägg på low.(använder ni ugn se till att ha folie över men som inte rör köttet då bränns de och har ni intr folie så kommer såsen dunsta bort) Låt köttet vara i minst 4,5 timmar eller längre. Ju löngre desto godare!! Dela köttet sedan med gaffel så de faller isär. Ät i pitabröd med massa goda tillbehör!! MUMS!! En av de godaste maträtterna!! Ni får bild på maten när den är klar ikväll👍