Äntligen fredag.

Ibland går dagarna så fort och ibland går som så segt!! Denna vecka tycker jag har gått ganska fort men de är för att de hänt så mycket och de är skönt på ett sätt. Idag tänkte jag städa huset så mycket jag orkar dvs.. Är väldigt trött och seg men man blir inte piggare av att sitta i soffan direkt 🙈. Även om den just nu ser väldigt inbjudande ut. Men ja vet att sätter ja mig så blir jag sittandes. Så städning får de bli!!!

Var ju hos gyn som konstaterade att en cysta spruckit men att allt annat såg finemang ut och såg även ett ägg i äggledaren osv.. Men han sa ju att han inte kan förstå smärtan. Just i det här läget när jag haft såhär ont i 2 månader så lär man sig leva med den, hantera den, trycka bort den men så blir man påmind ibland oxå. Ibland känns de verkligen som en kniv i magen som roterar sakta. De gör så svidande ont alltså. Aja slutpratat om smärtan!!

För ca 7 år sen åkte jag, mamma och pappa för första gången utomlands med flyg då mamma alltid varit rädd för att flyga, och då åkte vi till Teneriffa. Denna fantastiska Ö! Jag längtar dit igen. Och nu har mannen min bestämt att vi som familj äntligen för första gången tillsammans ska åka utomlands. Vi va ju inte ens på nån bröllopsresa ihop. Detta kommer falla in i vinter om allt går som de ska och jag längtar redan. Ska bli så kul. De är lagom varmt där och perfekt för barnfamiljer! Så nu ska vi spara👍👊

Ni som undrar hur de gått med träningen kan ja berätta för er att de går inte alls just nu. Mkt pga smärtan och allt som hänt så nu försöker jag bara ut och gå emellanåt och då är de till och med svårt. Så jag försöker inte fokusera så mkt på de nu utan fokuserar istället på att bli frisk och finnas för barnen.